17/05/2023 Πρόγραμμα Επιτάχυνσης για Ερευνητικές Ομάδες

Το egg – enter grow go, ως αρωγός και υποστηρικτής της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, υλοποιεί ένα στοχευμένο πρόγραμμα επιτάχυνσης (mini acceleration) διάρκειας δύο (2) μηνών, με στόχο την ενδυνάμωση της γυναικείας εκπροσώπησης στην Έρευνα και την Καινοτομία και τη διασύνδεσή τους με την πραγματική οικονομία.
 
Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα επιτάχυνσης, μπορούν να συμμετάσχουν Ερευνητικές Ομάδες, από διάφορους τεχνολογικούς/παραγωγικούς κλάδους (Life Science, Nano/Agri/Energy Tech, Ed/Deep Tech, ICT, άλλο) που βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης (ideation phase, pre-seed, seed), στις οποίες οι ιδρυτικές τους ομάδες απαρτίζονται κατά τουλάχιστον 30% από γυναίκες (ερευνήτριες ή/και φοιτήτριες).
 
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την παρουσίαση των καινοτόμων ιδεών σε μία διευρυμένη επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 
 
Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη συνημμένη φόρμα υποβολής (βλ. αρχείο PPT) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο έως την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023.
 
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με το Mini Acceleration Programme μπορείτε να απευθυνθείτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε...

logos

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ

Επικοινωνία

  • Πανεπιστημιούπολη, περιοχή Δραγάνα
  • 68100 Αλεξανδρούπολη
  • Tηλέφωνο: 25510 30610

 

Copyright © 2013 - 2019 Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής Δ.Π.Θ.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.